Ήταν μέχρι να ανέβει στην κορυφή, τώρα δεν πέφτει με τίποτα

Είτε λίγο είτε πολύ το περιμέναμε, ότι εφόσον το μεγάλο φαβορί της Ελίτ Λιγκ ανέβει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας θα είναι κι εκείνη η ομάδα που θα μπορέσει να διαφυλάξει την πρωτιά. Αυτό κάνει ο Πανιώνιος ο οποίος μετά το πέρας της 13ης αγωνιστικής βρίσκεται για 4η σερί στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Παρά το γεγονός ότι τα χρειάστηκε το Σάββατο απέναντι στον Αίαντα Ευόσμου, που είναι στην προτελευταία, τελικά η ομάδα της Νέας Σμύρνης τα κατάφερε και κέρδισε στο φινάλε με 70-71. Έτσι έκανε το 10-3 σε νίκες και αρχίζει σιγά σιγά να επιβεβαιώνει τον τίτλο του φαβορί που είχε από το ξεκίνημα και μέσα στο παρκέ.

Από κοντά και σε απόσταση αναπνοής είναι η Ελευθερούπολη, με 9-4 νίκες, η οποία επικράτησε σε δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με τον Κόροιβο Αμαλιάδας, 71-81.

Η Ελίτ Λιγκ δεν έκλεισε τους αγώνες για το 2023, διότι την ερχόμενη Τετάρτη (20/12), θα έχει και εμβόλιμη αγωνιστική (14η), με τον πρώτο Πανιώνιο να υποδέχεται τον Ηρακλή και την Ελευθερούπολη να δίνει δεύτερο συνεχόμενο εκτός με το Ψυχικό.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ…

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!