Κρίσιμη νίκη για τον ΑΣ Καρδίτσας απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου

Την επιστροφή στις επιτυχίες πανηγύρισε σε αυτή την αγωνιστική της Basket League, αφού μετά τις ήττες από τους σαφώς ανώτερους Περιστέρι και ΑΕΚ στην Καρδίτσα, υποδέχθηκε και τον Κολοσσό Ρόδου με την τύχη της θεσσαλικής ομάδας να είναι καλύτερη στην 18η αγωνιστική.

Οι “καρδιτσιώτες” επικράτησαν με το επιβλητικό 87-69 και σημείωσαν την 6η νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα ξέφυγαν από την προτελευταία θέση και ανέβηκαν δύο παραπάνω και στην 9η. Πρώτος σκόρερ του ματς και κορυφαίος για την ομάδα του Παπανικόπουλου ο Μπιουνκάναν με 22 πόντους.

Μετά από την διακοπή που θα υπάρξει αυτό το Σαββατοκύριακο, λόγω της διοργάνωσης του Final 8, του Κυπέλλου Ελλάδας στην Κρήτη, η Καρδίτσα μετά από 7 συνεχόμενα ματς στο Κλειστό “Γιάννης Μπουρούσης” θα δώσει εκτός έδρας παιχνίδι και μάλιστα πολύ κρίσιμο, με το Λαύριο.

Η Αθηναϊκή ομάδα έχει ακριβώς τις ίδιες νίκες και βρίσκεται μία θέση πιο κάτω, ενώ θα είναι και ανταγωνίστρια στην συνέχεια στην μάχη της παραμονής.

Το φύλλο αγώνα:

ΑΣ Καρδίτσας – Κολοσσός Ρόδου 87-69 (25-15, 44-35, 64-57, 87-69)

Γήπεδο: Κλειστό “Γιάννης Μπούρουσης”
Διαιτητές: Συμεωνίδης-Τσολάκος-Τσώνος

Συνθέσεις:
ΑΣ Καρδίτσας (Παπανικολόπουλος): Ουάιτ 12, Μπιουνκάναν 22 (5), Καμπερίδης 6 (2), ΜακΚάλουμ 18, Μακ 16 (1), Δίπλαρος, Χριστίδης 2, Σίμπερτ 3, Γιάνκβοτς 8.
Κολοσσός Ρόδου (Σεγκούρα): Γκάουντλοκ 10 (1), Μπραϊκοβιτς 6, Πετρόπουλος 2, Πόλεϊ 8 (2), Περάντες 5 (1), Ουτόμι 7 (1), Κολοβέρος 17 (3), Χατζηνικόλας 6 (2), Καμαριανός 4, Σιτου 4, Παπαδάκης.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!