Αποχώρησαν ΑΟΤ, Σοφάδες, ΑΕΛ και ΑΣΑ, λόγω των φονικών πλημμύρων από το Κύπελλο Ελλάδας – Αποτελέσματα 1ης Φάσης

Δεν μπόρεσαν να αγωνιστούν στις πρώτες επίσημες υποχρεώσεις τους για την 1η Φάση του Κυπέλλου Έλλαδας ο ΑΟ Τρίκαλα, ο ΓΣ Σοφάδων η ΑΕ Λάρισας και η Αναγέννηση Καρδίτσας κάτι που έκαναν γνωστό και με ανακοινώσεις από τις ομάδες αυτές, λόγω των καταστροφών που έγιναν στις πόλεις από την κακοκαιρία της προηγούμενης εβδομάδας. Οι πόλεις της Θεσσαλίας δυσκολεύονται πολύ να ορθοποδήσουν και ο αθλητισμός έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα, με την αρμόδια επιτροπή του μπάσκετ μάλιστα να ανακοινώνει ότι οι ομάδες δεν θα τιμωρηθούν για την μη συμμετοχή τους.

Όσον αφορά τα αποτελέσματα στα χθεσινά ματς κυπέλλου, για τις ομάδες της National League 1 υπήρχε αγώνας μεταξύ Τρικάλων Basket και Σοφάδων με την Τρικαλινή ομάδα να προκρίνεται με 20-0 (άνευ αγώνα). Επίσης αναβολή πήρε ο αγώνας της Νίκης Βόλου με την ΧΑΝΘ.

Για τις ομάδες της National League 2, η ΑΕΛ έχασε την πρόκριση άνευ αγώνα (20-0) από την Αγία Βαρβάρα και ο ΑΟ Τρίκαλα από τα Ιωάννινα BC (20-0) ενώ ο Αλμυρός προκρίθηκε από την Καστοριά επίσης α.α. (20-0).

Δείτε όλα τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής πατώντας εδώ και επιλέγοντας “ΚΥΠΕΛΛΟ”

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!