Ήττα εντός έδρας για τον ΑΣ Καρδίτσας από τον ανώτερο Παναθηναϊκό – Δεν ευνοήθηκαν οι Θεσσαλοί από τα υπόλοιπα αποτελέσματα

Δεν ήταν εύκολο να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από τον πρωτοπόρο και πολύ πιο ποιοτικό Παναθηναϊκό η Καρδίτσα, στην αγωνιστική της Basket League, το Σάββατο και ηττήθηκε με 64-87 στο Κλειστό “Γιάννης Μπουρούσης”.

Ωστόσο η θεσσαλική ομάδα “κοιτούσε” τι θα κάνουν Λαύριο, Μαρούσι και Κολοσσός που είναι οι ανταγωνιστές για την σωτηρία και στα δύο από τα τρία ματς δεν ευνοήθηκε από τα τελικά αποτελέσματα. Το Μαρούσι κέρδισε τον Άρης στην Θεσσαλονίκη και ο Κολοσσός τον ΠΑΟΚ στην έδρα του και με αυτά τα αποτελέσματα ξέφυγαν στην βαθμολογία από την προτελευταία Καρδίτσα.

Άλλες δύο αγωνιστικές απομένουν στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με την ομάδα του Παπανικόπουλου να κοιτάζει τα πλέι άουτ μόνο, για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Το φύλλο αγώνα:

ΑΣ Καρδίτσας – Παναθηναϊκός 64-87 (22-22, 32-42, 48-65, 64-87)

Γήπεδο: Κλειστό “Γιάννης Μπουρούσης”
Διαιτητές: Αγραφιώτης-Χριστινάκης-Αγγελής

Συνθέσεις:
ΑΣ Καρδίτσας (Παπανικολόπουλος): Ουάιτ 7, Μπιουκάναν 13, Καμπερίδης 9 (3), ΜακΚάλουμ 13, Μακ 11 (3), Μένεγκα, Δίπλαρος 2, Χρηστίδης, Τσούκας, Αβδάλας 2, Σάιμπερτ, Γιάνκοβιτς 7 (1).
Παναθηναϊκός (Αταμάν): Καλαϊτζάκης 12 (1), Μπαλτσερόφσκι 9, Γκραντ 8 (2), Ναν 5, Μήτογλου 15 (1), Μωραΐτης 4, Σλούκας 2, Παπαπέτρου 2, Λεσόρ 16, Γκριγκόνις 5 (1), Ερνανγκόμεθ 6, Μαντζούκας 3.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!