Φούντας-Δαναοί: Μόνο ένας θα συνεχίσει στον δύσκολο στόχο της 4άδας – Στον Βόλο η ΑΕΤ (Πρόγραμμα Α1′ ΕΣΚΑΘ – 20η Αγωνιστική)

Ο μεγάλος στόχος της τετράδας που οδηγεί στα πλέι οφς, έχει δυσκολέψει πολύ για τις Τρικαλινές ομάδες, μετά την προηγούμενη αγωνιστική, όπου ηττήθηκαν όλοι. Ακόμα περισσότερο για Φούντα Τρικάλων και Δαναούς Τρικάλων, οι οποίοι απέχουν 2 νίκες από την 4η θέση τις οποία πρέπει να “καλύψουν” στις τρεις τελευταίες αγωνιστικής της κανονικής περιόδου, πράγμα αρκετά δύσκολο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι στο μεταξύ τους Σαββατιάτικο (09/03) ματς στο Κλειστό Μπάρας, μία ομάδα θα είναι αυτή που θα συνεχίσει να ελπίζει, ενώ η ηττημένη θα αρκεστεί στο καλύτερο δυνατό πλασάρισμα και στον στόχο της παραμονής.

Σε λίγο καλύτερη κατάσταση η ΑΕΤ, η οποία απέχει 1 νίκη από την τετράδα, αλλά έχασε κι εκείνη ευκαιρία την περασμένη Κυριακή με τον Αμπελώνα να παραμείνει στην 4η θέση, κοιτάζει να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα στο ματς με την Ανάληψη, που βρίσκεται στα χαμηλά της βαθμολογίας και να συνεχίσει μήπως καταφέρει στο φινάλε να συμμετάσχει στα πλέι οφς.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 20ης αγωνιστικής της Α1′ ΕΣΚΑΘ:

Σάββατο 09/03

17:00, Γήπ. Κλ. Αμπελώνα: Αμπελώνας – Αγριά

17:00, Γήπ. Κλ. Ελασσόνας: Ένωση Ελασσόνας – Τιτάνες Αλμυρού

17:30, Γήπ. Κλ. Αγίου Θωμά: Κεραυνός Λάρισας – Ανόρθωση Β.

17:30, Γήπ. Κλ. Μπάρας Τρικάλων: Φούντας Τρ. – Δαναοί Τρ. (Ξέρας-Πάνος, Μερτσιώτη-Παπαδήμα-Γκουγκουστάμου)

18:00, Γήπ. Κλ. Πορταρίας: Ίωνας Β. – ΝΕΣ Λάρισας

Κυριακή 10/03

18:00, Γήπ. ΕΑΚ Βόλου: Ανάληψη Β. – ΑΕ Τρικάλων (Αβραμίδου-Παπαγιώτης, Χούτα-Μαρτυγάκη-Γκαλίδη)

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!