Τελευταία “στροφή” της Α1′ ΕΣΚΑΘ χωρίς εκκρεμότητες (Πρόγραμμα και διαιτητές)

Οι συγκινήσεις έγιναν το προηγούμενο διάστημα και έτσι χωρίς πολλά πολλά θα παιχτεί αύριο Σάββατο (30/03) η τελευταία αγωνιστική της Α1′ ΕΣΚΑΘ, ώστε να βγει η τελική κατάταξη της φετινής κανονικής διάρκειας.

Για τις τρεις τρικαλινές ομάδες που ρίχτηκαν στην μάχη, ο πρώτο στόχος της παραμονής επετεύχθη με την πολύ καλή σεζόν που κάνανε και τις νίκες που κατάφεραν να αποσπάσουν. Ωστόσο ο μεγάλος στόχος της 4αδας εν θα επιτευχθεί μιας και δεν υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες για παρουσία στα πλέι οφς, ούτε του Φούντα, που στο ξεκίνημα της σεζόν είχε βρεθεί εκεί αλλά δεν τα κατάφερε να διατηρηθεί στην συνέχεια, ούτε όμως και των Δαναών και της ΑΕΤ που έφτασαν μια ανάσα.

Στην τελευταία στροφή, ακόμα και αν ηττηθεί ο Ίωνας Βόλου και κερδίσουν τα δικά τους ματς οι δύο “Τρικαλινοί” η διπλή ή και ακόμα η τριπλή ισοβαθμία δεν τους ευνοεί, όπως αναλύσαμε και σε προηγούμενο άρθρο.

Στο κλείσιμο των αγωνιστικών υποχρεώσεων θα υπάρχει το ντέρμπι ανάμεσα στον Φούντα και την ΑΕ Τρικάλων που θα γίνει στην Μπάρα ενώ οι Δαναοί Τρικάλων θα παίξουν στην έδρα της Ένωσης Ελασσόνας, με όλα τα ματς να αρχίζουν την ίδια ώρα (17:30).

Οπότε Ανόρθωση Βόλου, Αμπελώνας, Αγριά και Ίωνας έχουν εξασφαλίσει τις θέσεις των πλέι οφς πρωταθλήματος, ενώ στις 3 τελευταίες θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό (σ.σ. εν αναμονή και για το πόσες Θεσσαλικές θα πέσουν από την NL2) θα τερματίσουν κατά σειρά Ανάληψη Βόλου, Ένωση Ελασσόνας, Τιτάνες Αλμυρού.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 22ης (Τελευταίας) αγωνιστικής της Α1′ ΕΣΚΑΘ:

Τετάρτη 27/03, 17:30

Κεραυνός Λάρισας – ΝΕΣ Λάρισας 80-82

Σάββατο 30/03, 17:30

Γήπ. Κλ. Μπάρας Τρ.: Φούντας Τρ. – ΑΕ Τρικάλων (Κυρίτσης-Λιλής Μ., Μητρόπουλος-Γραμμένου-Χλωρός Χρ.)

Γήπ. Κλ. Ελασσόνας: Ένωση Ελασσόνας – Δαναοί Τρ. (Δότα-Κατσαντώνης, Γκαρλώφτη-Γιαννούλα-Κεχαγιάς)

Γήπ. ΕΑΚ Βόλου: Ανάληψη Β. – Αγριά

Γήπ. Κλ. Πορταριάς: Ίωνας Β. – Αμπελώνας

Γήπ. Κλ. Αλμυρού: Τιτάνες Αλμυρού – Ανόρθωση Β.

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!