Τέλος και ο 2ος όμιλος της Β’ ΕΣΚΑΘ – Ερμής Αγιάς και ΑΟ Σουφλαρίων πανηγυρίζουν την άνοδο – Τι έκαναν οι “Τρικαλινοί”

Η πρώτη κατηγορία που εξ’ ολοκλήρου τελείωσε για τα ερασιτεχνικά του μπάσκετ είναι η Β’ ΕΣΚΑΘ με την τελευταία αγωνιστική που παίχτηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Η τρίτη τη τάξη κατηγορία ήταν εκείνη που πέρασε από διάφορα στάδια, αφού ξεκίνησε με συνολικά 18 ομάδες (7 στον 1ο και 11 στον δεύτερο) και τελικά ολοκληρώθηκε με 5 στον πρώτο, αφού αποχώρησα ΑΣ Φαρσάλων και Ιωλκία Βόλου και 7 στον δεύτερο, με τις αποχωρήσεις των Πράσινη Γωνιά, Δαναός Κ23 και Αναγέννηση Καρδίτσας Κ23. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να διεξαχθούν πολύ λιγότερα ματς σε σχέση με τον αρχικό προγραμματισμό και οι ομάδες να έχουν πολλά ρεπό μέσα στην σεζόν.

Όσον αφορά τους διακριθέντες των δύο γκρουπ, και τους πρωταθλητές που ήταν και οι μοναδικές ομάδες που πήραν και την άνοδο στην Α2′, ήταν “Λαρισιώτικη” υπόθεση με τον Ερμή Αγιάς μετά από 14 αγωνιστικές και συνολικά 8 που έπαιξε πήρε την πρώτη θέση με 7 νίκες και μόλις μία ήττα, ενώ στον δεύτερο ο ΑΟ Σουφλαρίων αναδείχθηκε πρωταθλητής σε 18 αγωνιστικές και 11-1 Ν/Η στα 12 ματς που έδωσε.

Όσον αφορά τους 5 “Τρικαλινούς” που άρχισαν στον 2ο όμιλο, η Πράσινη γωνιά αποσύρθηκε με μόλις τρεις αγωνιστικές να δηλώνει παρόν και με κάποιους μηδενισμούς, ίδια κατάσταση και με τον Δαναό 2022 Κ23 ο οποίος αποχώρησε μετά από 8 παιχνίδια. Οι ομάδες που ολοκλήρωσαν την σεζόν αλλά δεν μπόρεσαν να πετύχουν πολλά ήταν ο ΑΟ Τρίκαλα Κ23 ο οποίος τερμάτισε στην τελευταία θέση με 5 πόντους σε 11 ματς, μετρώντας μόλις 1 νίκη, και 10 ήττες εκ των οποίων οι περισσότερες χωρίς να κατέβει, και ο ΑΟ Καλαμπάκας που έκλεισε την σεζόν μια θέση πιο πάνω (προτελευταίος) με 3 νίκες και 9 ήττες σε 12 ματς, ενώ κατάφερε την τελευταία αγωνιστική να υποχρεώσει τον πρωταθλητή ΑΟ Σούφλαρίων στην μοναδική του ήττα.

Καλύτερη πορεία για την ακαδημία του Φούντα Τρικάλων (Κ21) ο οποίος κατάφερε να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και να τερματίσει στην δεύτερη θέση με 10 νίκες και 2 ήττες οι οποίες ήρθαν από την καλύτερη ομάδα του ομίλου στα δυο μεταξύ τους ματς.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΔΩ

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!