Ο Κεραυνός Λάρισας είναι ο κυπελλούχος ΕΣΚΑΘ 2022-2023, κερδίζοντας τον Φούντα Τρικάλων στον τελικό

Ολοκληρώθηκε η εκκρεμότητα με το κύπελλο ΕΣΚΑΘ της περσινής σεζόν, με την διεξαγωγή του final 4, αυτό το Σαββατοκύριακο στο κλειστό δημοτικό των Τρικάλων. Ο Νέος Κεραυνός Λάρισας κατέκτησε το τρόπαιο ολοκληρώνοντας την έκπληξη του ημιτελικού και τον αποκλεισμό της ΑΕΛ με επικράτηση και επί του Φούντα Τρικάλων στον τελικό.

Νέος Κεραυνός Λάρισας – Φούντας Πολυαθλητικό Σωματείο Τρικάλων 75-70 (14-13, 28-21, 42-36, 55-55 (κανονικός αγώνας), 66-66 (1η παράταση), 70-75 (τελικό σκορ))

Ο μεγάλος τελικός κρίθηκε στην παράταση με την ομάδα της Λαρίσας να κερδίζει τους τρικαλινούς και να κατακτά το τρόπαιο. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην δύσκολη περίοδο με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο τα σωματεία της ΕΣΚΑΘ, όσο και η ίδια η Ένωση, οι διαιτητές πο ορίστηκαν για το final 4, σφύριξαν αφιλοκερδώς τους αγώνες.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι στον αγώνα παραβρέθηκαν από πλευράς ΕΟΚ ο γενικός γραμματέας Νίκος Νικολόπουλος και ο διευθυντής Ντίνος Σβερκούνος. Επίσης παρόντες ήταν ο αντιδήμαρχος αθλητισμού του Δήμου Τρικκαίων Μιχάλης Λάππας και εκ μέρους της ΕΣΚΑΘ ο πρόεδρος Βάιος Φαλάγγας, ο γενικός γραμματέας Δημήτρης Καραστάθης, ο αντιπρόεδρος Άρης Ζώης και τα μέλη Ευγενία Φραγκούλη και Γιάννης Καρακικές.

Συνθέσεις και σκόρερ:

Φούντας Πολυαθλητικό Σωματείο Τρικάλων (Αλεξίου): Τσιτσάνης 4, Διακάκης, Φούντας Α. 5, Παπαθεοδώρου, Αρκούδας 26, Τσιάρας 5, Φούντας Γ. 10, Μόσορας 16, Κονδύλης 2, Γεωργάκης 2, Παπακωνσταντίνου.

Νέος Κεραυνός Λάρισας (Πάκας): Αντωνόπουλος 1, Πάσχος 15, Μπόρσης 28, Σχοινάς 2, Τσούμας 2, Τζαλαβάρας 18, Σκρέκας, Τσουκαλέλης, Μπούρμπος 9.

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!