Ολοκληρώθηκε το πρώτο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΘ με τον Ερμή Αγιάς να πανηγυρίζει την άνοδο

Ο πρώτος όμιλος της Β’ ΕΣΚΑΘ, είναι το πρώτο πρωτάθλημα της Ένωσης, που ολοκληρώθηκε με την τελευταία, 14η αγωνιστική, η οποία παίχτηκε αυτό το Σαββατοκύριακο.

Πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Ερμής Αγιάς, ο οποίος σε 8 αγώνες που έδωσε είχε 7 νίκες και πανηγύρισε την άνοδο στην Α2′ ΕΣΚΑΘ.

Η ομάδα της Λάρισας είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα από την προτελευταία “στροφή” αφού και σε περίπτωση ισοβαθμίας με την Αναγέννηση Αρμενίου, είχε πάρει και τους δύο αγώνες με την συγκεκριμένη ομάδα, στην κανονική περίοδο.

Σε αυτή την τελευταία αγωνιστική ο Ερμής επικράτησε της Νίκης Βόλου εκτός έδρας με 53-79, σημειώνοντας την 7η νίκη.

Το πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑΘ ολοκληρώθηκε με λίγους αγώνες να δίνουν οι ομάδες, λόγω αποχωρήσεων και μηδενισμών και με τον πρώτο όμιλο να αρχίζει με 8 ομάδες αλλά συνέχισαν 7, λόγω αποχώρησης της Ιωλκίας Βόλου και των Φαρσάλων, ενώ και ο 2ος όμιλος άρχισε με 10 ομάδες και αποχώρησαν 3 συνολικά (Δαναοί Κ23, ΑΣΑ Κ23, Πράσινη Γωνιά).

Ο δεύτερος όμιλος έχει ακόμα 3 αγωνιστικές και είναι περισσότερος αμφίρροπος. Στην 15η αγωνιστική που πέρασε είχαμε ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον ΑΟ Σουφλαρίων και τον Φούντα Τρικάλων Κ21, με τους γηπεδούχους να κερδίζουν και να διατηρούν τον τίτλο του φαβορί για την άνοδο μιας και είναι αήττητοι. Τελικό αποτέλεσμα 67-55 για την νίκη των Σουφλαρίων.

Την αμέσως επόμενη αγωνιστική (16η) θα έχουμε κι άλλο ντέρμπι κορυφής που θα κρίνει πολλά μεταξύ ΑΕΛ Κ23 και ΑΟ Σουφλαρίων.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!