Επιστροφή της Α1′ ΕΣΚΑΘ με την προτελευταία αγωνιστική την Κυριακή – “Παίζει” το τελευταίο της χαρτί για την 4αδα η ΑΕΤ, δυνατές μάχες για Φούντα και Δαναούς (Πρόγραμμα – Διαιτητές)

Ήρθε η ύστατη στιγμή για την Α1′ ΕΣΚΑΘ με τις δύο τελευταίες αγωνιστικές που θα κρίνουν τα πάντα σχετικά με το ποιες ομάδες θα μπούνε στην πρώτη 4αδα και θα συμμετάσχουν στα πλέι οφς πρωταθλήματος αλλά και ποιες θα βρεθούνε στα χαμηλά της βαθμολογίας και θα κινδυνέψουν με υποβιβασμό.

Για τους Τρικαλινούς, μόνο η ΑΕΤ διεκδικεί το κάτι παραπάνω, αφού έχει ακόμα μαθηματικές ελπίδες όσον αφορά την 4η θέση. Ανόρθωση, Αμπελώνας και Αγριά έχουν εξασφαλίσει της πρώτες τρεις και η ομάδα του Τζάνη θα συγκρουστεί με εκείνη του Ίωνα Βόλου με στόχο τα πλέι οφς. Η ΑΕΤ βρίσκεται δύο νίκες πίσω από τους “Βολιώτες” κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να πάρει το Κυριακάτικο ματς και μάλιστα να υπερκαλύψει και την διαφορά των 6 πόντων, με τους οποίους έχασε στον πρώτο γύρο (78-72), ενώ θέλει να κερδίσει και το τρικαλινό ντέρμπι με τον Φούντα στην τελευταία “στροφή” αλλά να χάσει και ο Ίωνας από τον Αμπελώνα, ένα σενάριο δύσκολο αλλά με πιθανότητες που θέλει να της εξαντλήσει.

Οι άλλες δύο ομάδες των Τρικάλων θα δώσουν ανταγωνιστικά παιχνίδια στην 21η αγωνιστική χωρίς ωστόσο να μπορούνε να διεκδικήσουν κάτι, αλλά και να μην κινδυνεύουν κιόλας. Ο Φούντας θα παίξει στην Λάρισα με την ΝΕΣ Λάρισας, ενώ οι Δαναοί θα υποδεχθούν τον Κεραυνό Λάρισας με στόχο το καλύτερο δυνατό φινάλε στην σεζόν.

Όσον αφορά την ουρά, εφόσον ήδη έχει υποβιβαστεί η ΑΕΛ από την National League 2, οι ομάδες που θα “πέσουν” από την Α1′ στην Α2′ είναι σίγουρα 2. Ωστόσο μένει να δούμε και την έκβαση της μάχης του Ολυμπιακού Βόλου στα πλέι άουτ της NL2, διότι αν δεν τα καταφέρει να εξασφαλίσει την παραμονής τότε 3 ομάδες θα είναι εκείνες που θα υποβιβαστούν.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 21ης (προτελευταίας) αγωνιστικής της Α1′ ΕΣΚΑΘ:

Σάββατο 23/03, 17:30

Γήπ. ΕΑΚ Βόλου: Ανόρθωση Β. – Ένωση Ελασσόνας

Κυριακή 24/03, 17:30

Γήπ. Κλ. “Κατσιμήδειο” Δημοτικό Τρ.: ΑΕ Τρικάλων – Ίωνας Β. (Λιλής Μ.-Ταμπουράς, Μπαϊρακτάρης-Γκουγκουστάμου-Μητρόπουλος)

Γήπ. Κλ. Μπάρας Τρ.: Δαναοί Τρ. – Κεραυνός Λάρισας (Ράντος Ζ.-Χαϊντούτη, Αποστόλου-Βήτας Βασ.-Γραμμένου)

Γήπ. Κλ. Αγίου Θωμά: ΝΕΣ Λάρισας – Φούντας Τρ. (Πιτσίλκας-Γκουλιώνης, Γκαρλώφτη-Παγουλάτος-Γιάννη)

Γήπ. Κλ. Αμπελώνα: Αμπελώνας – Ανάληψη Β.

Γήπ. Κλ. Αγριάς: Αγριά – Τιτάνες Αλμυρού

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!