Β’ ΕΣΚΑΘ: Τελειώνει ο πρώτος όμιλος με τον Ερμή Αγιάς πρωταθλητή – Ντερμπάρα κορυφής ΑΟ Σουφλαρίων – Φούντας Κ21 στον 2ο (Πρόγραμμα)

Η Β’ ΕΣΚΑΘ θα είναι το πρώτο πρωτάθλημα, από τα τρία της Ένωσης που θα ολοκληρωθεί με τον πρώτο τίτλο πρωταθλητή της σεζόν να είναι ο Ερμής Αγιάς.

Στο πρώτο όμιλο θα παιχτεί η τελευταία αγωνιστική (14η) αυτό το Σαββατοκύριακο με το ματς που ξεχωρίζει, να είναι το Αναγέννηση Αρμενίου – Ελευθεριακός, ανάμεσα στον 2ο και τον 3ο της βαθμολογίας. Παρά το γεγονός ότι η Αναγέννηση είναι μία νίκη πίσω, ακόμα κι αν κερδίσει το ματς και ηττηθεί από τον Ολυμπιονίκη στο δικό του παιχνίδι ο Ερμής, στην ισοβαθμία η ομάδα του Βόλου θα είναι από πάνω διότι είχε κερδίσει και τα δύο ματς της κανονικής περιόδου και έχει το πλεονέκτημα της ισοβαθμίας.

Στο πρόγραμμα, αυτά τα δύο ματς είναι και τα μοναδικά, με τους λίγους αγώνες και αγωνιστικές που έχει ούτως ή άλλως η κατηγορία, και το Ερμής Αγιάς – Ολυμπιονίκης θα γίνει αύριο Σάββατο (02/03) στις 17:30 στο Γυμαναστήριο της Αγιάς, ενώ το Αναγέννηση Αρμενίου – Ελευθεριακός θα γίνει στις 11:30, την Κυριακή, στο γήπεδο του Αρμενίου.

Στον δεύτερο όμιλο απομένουν 4 αγωνιστικές, με τον Φούντα Κ21, από τα Τρίκαλα, να διεκδικεί το πρωτάθλημα και να βρίσκεται στην πρώτη θέση μάλιστα με 17 πόντους αλλά ένα ματς περισσότερο από τον ΑΟ Σουφλαρίων (16 π.) και την ΑΕΛ (15 π.).

Στην 15η αγωνιστική θα γίνει ντερμπάρα που θα κρίνει πολλά, ανάμεσα στον ΑΟ Σουφλαρίων και την ακαδημία του Φούντα, την Κυριακή στις 15:00, στο 14ο Γυμνάσιο.

ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!