Α2′ ΕΣΚΑΘ – 1ος Ομ.: Πήρε το ντέρμπι η ΑΕΒ Διμηνίου και είναι αγκαλιά με το πρωτάθλημα – Σπάρτακος και Αιολικός θα παλέψουν για την άνοδο

Μια πολύ κρίσιμη αγωνιστική παίχτηκε αυτό το Σαββατοκύριακο στον 1ο όμιλο της Α2′ ΕΣΚΑΘ, με την μάχη του πρωταθλήματος να ανάβει ενόψει των τριών αγωνιστικών που έχουν μείνει και με το ντέρμπι κορυφής ΑΕΒ Διμηνίου – Σπάρτακος Λάρισας για την 19η αγωνιστική.

Μεγάλη νικήτρια η ΑΕΒΔ σε ένα ματς με χαμηλό σκορ και τελικό αποτέλεσμα 56-47, με τους γηπεδούχους να επιβεβαιώνουν τον τίτλο φαβορί για την κατάκτηση πρωταθλήματος, που τον υπηρέτησαν καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν που ήταν μπροστά.

Πλέον η διαφορά είναι στις δύο νίκες και στους 2 πόντους, και αυτές θα πρέπει να υπερασπιστεί στους 3 τελευταίους αγώνες ώστε το Δημίνι, που έχει 16 νίκες και 2 ήττες, να πανηγυρίσει τον τίτλο και την άνοδο.

Μεγάλη μάχη αναμένεται για την δεύτερη θέση που οδηγεί κι αυτή στην Α1′ ΕΣΚΑΘ, αφού ο Αιολικός Βόλου κέρδισε και πλησίασε τον Σπάρτακο Λάρισας. Η ομάδα της Μαγνησίας έχει 15 νίκες και 2 ήττες, με 32 πόντους, και ισοβαθμεί με τους “Λαρισαίους”, αλλά με παιχνίδι λιγότερο, μιας και ο Σπάρτακος έχει κάνει 14 νίκες και 4 ήττες.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!