Α2′ ΕΣΚΑΘ: Ντερμπάρα πρωταθλήματος Ακαδημία – ΕΑΛ, τρεις αγωνιστικές από το φινάλε, στον δεύτερο όμιλο

Μια κρίσιμη “στροφή” (20η) έρχεται για τον 2ο όμιλο της Α1′ ΕΣΚΑΘ, στον οποίο έχουν ξεχωρίσει 3 ομάδες και είναι εκείνες που θα διεκδικήσουν τόσο το πρωτάθλημα, όσο και την δεύτερη θέση που οδηγεί στην άνοδο στην Α1′.

Η ΕΑ Λάρισας, που βρίσκεται στην πρώτη θέση με 15 νίκες θα αντιμετωπίσουν την Κυριακή την Ακαδημία Καρδίτσας, η οποία είναι 3η, στις 13 νίκες, στο ντέρμπι της αγωνιστικής που μένει να φανεί ποιος θα συνεχίσει στο όνειρο της ανόδου και τι ανακατατάξεις θα προκύψουν.

Η αναμέτρηση θα γίνει την Κυριακή (31/03) στις 18:00, στο ΝΕΟ Κλειστό Καρδίτσας και θα το διευθύνουν ο Λιλής Μ. και ο Παβελιτς, ενώ στην γραμματεία θα βρίσκονται οι Τάσιας, Σδρόλιας, Κοντούλη.

Μεγάλης σημασίας θα είναι και το αποτέλεσμα στο ματς που θα γίνει στο Κλειστό του Τυρνάβου, επίσης την Κυριακή στις 17:00, ανάμεσα στον Κρόνο και τον Απόλλωνα. Η ομάδα από την Καρδίτσα βρίσκεται στην 2η θέση με 14 νίκες και θέλει να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα, ώστε να εκμεταλλευτεί και το αποτέλεσμα στο ντέρμπι και να πλησιάσει στην κορυφή.

ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!