Α1′ ΕΣΚΑΘ: Το αυτονόητο 3-0 για την Ανόρθωση που πηγαίνει τελικό – Μείωσε την σειρά σε 2-1 ο Αμπελώνας (Αποτελέσματα ημιτελικών)

Με ενδιαφέρον κυρίως στο δεύτερο ζευγάρι, που υπάρχει το πλεονέκτημα των 2 νικών μέσα στην σεζόν, αλλά όχι το πλεονέκτημα της έδρας και την Ανόρθωση να “σκουπίζει” την σειρά με τον Ίωνα Βόλου, ξεκίνησαν τα πλέι οφς της Α1′ ΕΣΚΑΘ.

Οι δύο ημιτελικοί που έγιναν χθες (Κυριακή 07/04), είχαν νίκες γηπεδούχων με την Ανόρθωση Βόλου, που είναι και το μεγάλο φαβορί για να πάρει το πρωτάθλημα και την άνοδο στην National League 2 να κερδίζει με 85-66 τον… “συντοπίτη” Ίωνα και να σημειώνει το 3-0, που τελείωσε και την σειρά και την έφερε στους τελικούς το πρωταθλήματος.

Θυμίζουμε ότι η Ανόρθωση έχει το απόλυτο πλεονέκτημα απέναντι σε κάθε αντίπαλο, μιας και οι ομάδες κουβαλάνε τους μεταξύ τους αγώνες της κανονικής περιόδου, επομένως και στον τελικό θα βρεθεί με 2-0 μπροστά και θα πρέπει να κάνει μία ακόμα νίκη.

Στο άλλο ζευγάρι είχαμε την μείωση της σειρά σε 2-1 από τον Αμπελώνα. Η ομάδα της Λάρισας, παρά το γεγονός ότι μπήκε με 2-0 πίσω σε αυτούς τους αγώνες, διότι είχε χάσει τα δύο ματς με την Αγριά στην σεζόν, έχει το πλεονέκτημα της έδρας αφού τερμάτισε 2η και η ομάδα από την Μαγνησία 3η. Στην χθεσινή αναμέτρηση οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 81-77 και πλέον η σειρά μεταφέρεται στον Βόλο.

Τα αποτελέσματα των 1ων αγώνων των Ημιτελικών των Πλέι Οφς της Α1′ ΕΣΚΑΘ:

ΓΗΠΕΔΟΥΧ.ΦΙΛΟΞΕΝ.ΑΡΧ. ΣΚΟΡ1ος ΑΓ.
ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΒΟΛΟΥΙΩΝΑΣ ΒΟΛΟΥ2-03-0 (85-66)
ΑΜΠΕΛΩΝΑΣΑΓΡΙΑ0-21-2 (81-77)

Οι πορεία μέχρι τον τελικό:

ΓΗΠΕΔΟΥΧ.ΦΙΛΟΞΕΝ.ΑΡΧ. ΣΚΟΡ1ος ΑΓ.2ος ΑΓ.
ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΒΟΛΟΥΙΩΝΑΣ ΒΟΛΟΥ2-03-0 (85-66)
ΑΜΠΕΛΩΝΑΣΑΓΡΙΑ0-21-2 (81-77)
ΓΗΠΕΔΟΥΧ.ΦΙΛΟΞΕΝ.ΑΡΧ. ΣΚΟΡ1ος ΑΓ.
ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΒΟΛΟΥ2-0

Οι επόμενοι αγώνες:

ΓΗΠΕΔΟΥΧ.ΦΙΛΟΞΕΝ.
ΑΓΡΙΑΑΜΠΕΛΩΝΑΣ
Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!