Α1′ ΕΣΚΑΘ: Μετράνε δυνάμεις με τους πρώτους Φούντας και ΑΕΤ – Ντέρμπι εντός έδρας για τους Δαναούς (Πρόγραμμα 15ης αγων.)

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει για τους τρικαλινούς, το πρόγραμμα για την 15η “στροφή” της Α1′ ΕΣΚΑΘ με τους δύο να δοκιμάζονται εκτός έδρας και τους Δαναούς να παίζουν στο γήπεδό τους.

Η ομάδα του Κουρμέντζα θα υποδεχθεί την ΝΕΣ Λάρισας, το Σάββατο (03/02) με την οποία έχει την ίδια βαθμολογική κατάσταση λίγο κάτω από την μέση της βαθμολογίας. Με 6 νίκες αμφότεροι, αλλά με διαφορά 1 πόντου, λόγω τιμωρίας της ομάδας από την Λάρισα, οι Δαναοί βρίσκονται στην 7η θέση και ο Μύτικας στην 8η.

Από την άλλη εκτός έδρας και μάλιστα σε δύσκολα ματς, θα αναμετρηθούν Φούντας και ΑΕΤ. Ο πρώτος θα παίξει κι εκείνος το Σάββατο με την Αγριά, που βρίσκεται στην 3η θέση, θέλοντας να αφήσει πίσω την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Ίωνα και την έξοδο από την πρώτη τετράδα. Η ΑΕΤ θα αγωνιστεί την Κυριακή (04/02) στον Βόλο με την πρώτη και αήττητη Ανόρθωση, θέλοντας να επιβεβαιώσει την ανοδική της πορεία στους τελευταίους αγώνες που την έφεραν στην 4η θέση, κοντράροντας την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας ως τώρα.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 15ης αγωνιστικής της Α1′ ΕΣΚΑΘ:

Σάββατο 03/02

17:00, Γήπ. Κλ. Ελασσόνας: Ένωση Ελασσόνας – Ανάληψη Β.

17:30, Γήπ. Κλ. Αγίου Θωμά: Κεραυνός Λάρισας – Ίωνας Β.

17:30, Γήπ. Κλ. Αλμυρού: Τιτάνες Αλμυρού – Αμπελώνας

17:30, Γήπ. Κλειστό Μπάρας Τρικάλων: Δαναοί Τρ. – ΝΕΣ Λάρισας (Ξέρας-Λιλής, Βήτα-Μπαϊρακτάρης-Βήτας)

19:30, Γήπ. Κλ. Αγριάς: Αγριά – Φούντας Τρ. (Μπούγλος-Γιαννούλης, Πασιάς-Γκαλίδη-Πολύζος)

Κυριακή 04/02

18:00, Γήπ. ΕΑΚ Βόλου: Ανόρθωση Β. – ΑΕ Τρικάλων (Μπούγλος-Παπαγιώτης, Ανδριοπούλου-Καραγεώργος-Βελέτζας)

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!