Αρχίζουν τα πλέι οφς της Α1′ ΕΣΚΑΘ με ξεκάθαρο φαβορί την Ανόρθωση Β. για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Έναν “άθλο” θα πρέπει να κάνουν οι υπόλοιποι για να χάσει τον τίτλο και την άνοδο στην National League 2 η Ανόρθωση Βόλου, η οποία μπαίνει με το απόλυτο πλεονέκτημα, έχοντας προβάδισμα απέναντι σε κάθε αντίπαλο με σκορ 2-0 και τις σειρές να κρίνονται στις 3 νίκες.

Ίωνας Βόλου, Αγριά και Αμπελώνας θα πρέπει αρχικά να αναγκάσουν την Ανορθώση σε κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ στην φετινή σεζόν, σε ήττα δηλαδή και στην συνέχεια να κάνουν μεγάλες ανατροπές και με μειονέκτημα έδρας ώστε να πανηγυρίσει στο τέλος κάποιος εξ’ αυτών.

Ο πρωτοπόρος της κανονικής διάρκειας έχει σαρώσει την κατηγορία φέτος με το 22 στα 22, κάτι που το έχει δώσει το δικαίωμα, βάση φυσικά του κανονισμού οι ομάδες των πλέι οφς να κουβαλάνε τα ματς τη σεζόν, οπότε αφού κέρδισαν τους πάντες θα έχουν το προβάδισμα με 2-0.

Στους πρώτους ημιτελικούς που θα γίνουν την Κυριακή, η Ανόρθωση θα αντιμετωπίσει τον Ίωνα Βόλου, ενώ παρά το γεγονός ότι στον άλλο ημιτελικό ο δεύτερος της κανονικής περιόδου μπαίνει με πλεονέκτημα έδρας, απέναντι στην 3η Αγριά, οι “Βολιώτες” έχουν κάνει δύο νίκες στην σεζόν και θα ξεκινήσει η σειρά από το 0-2.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές των 1ων Αγώνων των Ημιτελικών των Πλέι Οφς της Α1′ ΕΣΚΑΘ:

Κυριακή 05/04, 17:00

Γήπ. Κλ. Αμπελώνας: Αμπελώνας – Αγριά (Παγώνης-Χατζής, Πέτσιου-Ιωάννου-Πετρόπουλος)

Γήπ. ΕΑΚ Βόλου: Ανόρθωση Β. – Ίωνας Βόλου (Γιαννούλης-Μπουγλός Ι., Γκαλίδη-Πασιάς-Βενετσάνος)

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!