Ήττες για την ακαδημία του ΑΟΤ και τον ΑΟ Καλαμπάκας στην Β’ ΕΣΚΑΘ – Η “εικόνα” των δύο ομίλων

Με την 7η αγωνιστική συνεχίστηκε αυτό το Σαββατοκύριακο η Β’ ΕΣΚΑΘ στους δύο ομίλους, με το πρωτάθλημα να κλείνει της υποχρεώσεις για το 2023 και με τις ομάδες πλέον να μπαίνουν στα παρκέ με το νέο έτος, μετά την διακοπή.

“Κουτσουρεμένες” αγωνιστικές στην τρίτη κατηγορία μιας και δύο ομάδες ακυρώθηκαν και οι ομάδες από 7, έγιναν 6 στον πρώτο όμιλο μετά την ακύρωση της Ιωλκίας Βόλου και στον δεύτερο από 10, έγιναν 9, καθότι δεν συνεχίζει η Πράσινη Γωνιά που είναι και από την περιοχή των Τρικάλων.

Παράλληλα στον 1ο όμιλο τα ματς με τον ΑΣ Φαρσάλων ολοκληρώνονται με 20-0 άνευ αγώνα, υπέρ των αντιπάλων της κάθε αγωνιστική, ενώ για την 7η “στροφή” που παίχτηκε αναβλήθηκε και το ματς των Δαναών 2022 Κ21 με την ΑΣΑ Κ23, επομένως εν τέλει παίχτηκαν 2 αγώνες στον 1ο και 3 στον δεύτερο.

Στα παιχνίδια λοιπόν που γίνανε, όσον αφορά τον δεύτερο όμιλο έπαιξαν ΑΟ Καλαμπάκας και ΑΟ Τρίκαλα Κ23 από την πλευρά των τρικαλινών ομάδων. Οι δύο ομάδες μέτρησαν αμφότερες ήττες με Ολυμπιάδα εκτός έδρας (58-43) και Μαρίνο Αντύπα (60-76) εντός, αντίστοιχα. Οι δύο αυτές ομάδες συνέχισαν να βρίσκονται στην μέση της βαθμολογίας έχοντας μόλις 1 νίκη ενώ καλύτερη πορεία σημειώνει ο Φούντας Τρικάλων Κ21 που βρίσκεται στην τρίτη θέση, πίσω από ΑΟ Σουφλαρίων και ΑΕΛ Κ23, με την 4η τρικαλινή ομάδα τους Δναούς Κ21 να παραμένουν στην τελευταία θέση.

Όσον αφορά και τον πρώτο όμιλο ο Ερμής Αγιάς είναι εκείνος που πείθει περισσότερο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α2′ καθότι συνέχισε νικηφόρα και έχει το απόλυτο 5 στα 5, όντας η μοναδική αήττητη ομάδα.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ…

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!