Προολυμπιακό Τουρνουά: Κροατία, με φοβερή νίκη επί της Σλοβενίας και Δομινικανή Δημοκρατία πανηγύρισαν στην πρεμιέρα – Σήμερα παίζει η Εθνική

Με το καλημέρα είχαμε έκπληξη στο Προολυμπιακό Τουρνουά του Πειραιά, όχι ως προς την νίκη της Κροατίας επί της Σλοβενίας αλλά προς το εύρος της.

Οι Κροάτες στην πρεμιέρα του 1ου ομίλου υπέταξαν με 92-108 τους Σλοβένους του Λούκα Ντόντσιτς και στην ουσία παίρνουν κεφάλι για την πρώτη θέση του γκρυπ. Το επόμενο ματς θα είναι ανάμεσα στην Νέα Ζηλανδία που έκανε το ρεπό της και την παρέα του Μάριο Χεζόνια και σε περίπτωση που γίνει το δύο στα δύο θα πάρουν την κορυφή και θα βάλουν γερές βάσεις για να βρεθούν στον τελικό του ΣΕΦ.

Στον δεύτερο όμιλο η πιο ποιοτική Δομινικανή Δημοκρατία κέρδισε την Αίγυπτο με 77-90 και πήρε το προβάδισμα για το ένα από τα δύο εισιτήρια για τα ημιτελικά. Φυσικά το μεγάλο φαβορί είναι η Εθνική μας ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο που στην πρώτη “στροφή” δεν αγωνίστηκε κα θα μπει σήμερα και αύριο στο τουρνουά με μόνο στόχο να κάνει το 2 στα 2 και να πάει παρακάτω και στα δυσκολότερα με τα θηρία.

Τα αποτελέσματα της 1ης Αγωνιστικής της φάσης των ομίλων των Προκριματικών του Πειραιά των Ολυμπιακών Αγώνων:

ΓΗΠΕΔΟΥΧ.ΦΙΛΟΞΕΝ.ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ
1ος ΟΜ
ΣΛΟΒΕΝΙΑΚΡΟΑΤΙΑ92-108
ΡΕΠΟ: ΝΕΑ ΖΗΛ.
2ος ΟΜ
ΑΙΓΥΠΤΟΣΔΟΜΙΝ. ΔΗΜ.77-90
ΡΕΠΟ: ΕΛΛΑΔΑ

Οι βαθμολογίες:

1ος ΟΜ
ΘΟΜΑΔΑΒΑΝΗ
1ΚΡΟΑΤΙΑ2110
2ΣΛΟΒΕΝΙΑ1101
3ΝΕΑ ΖΗΛ.0000

Πρόκριση – Προκριματικά: Ημιτελικά

Η επόμενη αγωνιστική (2η):

ΓΗΠΕΔΟΥΧ.ΦΙΛΟΞΕΝ.
1ος ΟΜ
ΚΡΟΑΤΙΑΝΕΑ ΖΗΛ.ΤΕΤ 03/07, 17:30
ΡΕΠΟ: ΣΛΟΒΕΝΙΑ
2ος ΟΜ
ΔΟΜΙΝ. ΔΗΜ.ΕΛΛΑΔΑΤΕΤ 03/07, 21:00
ΡΕΠΟ: ΑΙΓΥΠΤΟΣ
Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!