Κόπα Αμέρικα-2ος Ομ.: Φοβερή Βενεζουέλα με 3 στα 3 και μίνι έκπληξη με αποκλεισμό του Μεξικό από το Εκουαδόρ – Σχηματίστηκαν τα μισά ζευγάρια των “8”

Με την ολοκλήρωση των τριών αγωνιστικών του 2ου ομίλου έγιναν γνωστά τα δύο από τα τέσσερα ζευγάρια των προημιτελικών του Κόπα Αμέρικα με την Αργεντινή να αντιμετωπίζει το Εκουαδόρ και την Βενεζουέλα τον Καναδά.

Στον λιγότερο εμπορικό όμιλο, όπου το μεγαλύτερο όνομα ήταν το Μεξικό που δεν έβγαλε μάτια, η Βενεζουέλα έκανε μεγάλη έκπληξη και πήρε τρεις νίκες παίρνοντας πανηγυρικά την πρώτη θέση. Αφού έκανε τα δύσκολα με Εκουαδόρ και Μεξικό, την τελευταία “στροφή” έκανε και το εύκολο με την Τζαμάικα η παρέα του “γερόλυκου” πρώην της Πρέμιερ Λιγκ, Σάλομον Ροντόν που είναι και αρχηγός.

Όλη η ιστορία για την δεύτερη θέση παίχτηκε ανάμεσα στο Μεξικό και το Εκουαδόρ. Εκεί είχαμε ακριβώς το ίδιο σκηνικό με το Καναδάς – Χιλή στον 1ο, όπου με μια λευκή ισοπαλία, ο Ισημερινός βολεύτηκε και προκρίθηκε στους “8” αφήνοντας πίσω τους Μεξικανούς.

Έτσι έγιναν γνωστά τα δύο πρώτα ζευγάρια των προημιτελικών στις “χιαστί” διασταυρώσεις και θα δείξει πως θα διαμορφωθεί όλο το μπράκετ όταν παιχτούν οι τελευταίες αγωνιστικές των γκρουπ 3, 4.

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του Γιούρο 2024:

ΓΗΠΕΔΟΥΧ.ΦΙΛΟΞΕΝ.ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ
ΜΕΞΙΚΟΕΚΟΥΑΔΟΡ0-0
ΤΖΑΜΑΪΚΑΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ0-3

Η βαθμολογία (τελική):

ΘΟΜΑΔΑΒΑ
1ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ93
2ΕΚΟΥΑΔΟΡ43
3ΜΕΞΙΚΟ43
4ΤΖΑΜΑΪΚΑ03

Πρόκριση – Προημιτελικά
Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!