Έ”χ”ασε την ευκαιρία η Βραζιλία και πέφτει πάνω στη Ουρουγούαη στους “8”

Καλύτερη στον 4ο όμιλο του Κόπα Αμέρικα αποδείχθηκε η Κολομβία, η οποία πήρε την πρώτη θέση, αφήνοντας πίσω την Βραζιλία και πάει ως φαβορί στα προημιτελικά απέναντι στον Παναμά.

Ολοκληρώθηκε η φάση των ομιλών της διοργάνωσης με την παρέα του Χάμες και του Ντίαζ να ολοκληρώνουν το γκρουπ αήττητη με δύο νίκες και το 1-1 σήμερα τα ξημερώματα με την Σελεσάο. Στο άλλο ματς του ομίλου η Κόστα Ρίκα κέρδισε με 2-1 την απογοητευτική Παραγουάη αλλά δεν της αρκούσε αυτό ακόμα και αν έχανε με λίγα γκολ η Βραζιλία για να προκριθεί.

Έτσι έχουμε ολοκληρωμένο το μπράκετ του Κόπα Αμέρικα για την προημιτελική φάση με το Ουρουγουάη – Βραζιλία φυσικά να ξεχωρίζει και αμέσως επόμενο αμφίρροπο να είναι το Βενεζουέλα – Καναδάς, που είναι βέβαια και το λιγότερο εμπορικό ματς.

Με τον νικητή ανάμεσα σε Σελέστε και Σελεσάο θα διασταυρωθεί ο νικητής του Κολομβία – Παναμά, ενώ ξεκάθαρο φαβορί για να πάει μέχρι τον τελικό και να υπερασπιστεί τα σκήπτρα της είναι η Αργεντινή, που παίζει με το Εκουαδόρ και στον ημιτελικό θα βρει είτε την Βενεζουέλα είτε τον Καναδά.

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου του Κόπα Αμέρικα 2024:

ΓΗΠΕΔΟΥΧ.ΦΙΛΟΞΕΝ.ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ
ΒΡΑΖΙΛΙΑΚΟΛΟΜΒΙΑ1-1
ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑΠΑΡΑΓΟΥΑΗ2-1

Η βαθμολογία (Τελική):

ΘΟΜΑΔΑΒΑΝIΗ
1ΚΟΛΟΜΒΙΑ73210
2ΒΡΑΖΙΛΙΑ53120
3ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ43111
4ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ03003

Πρόκριση – Προημιτελικά
Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!